Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Συνάντηση Putin - Trump στο Παρίσι στις 11 Νοεμβρίου 2018

Κρεμλίνο: Συνάντηση Putin - Trump στο Παρίσι στις 11 Νοεμβρίου 2018
Ένα σύντομο γεύμα εργασίας στο Παρίσι, στις 11 Νοεμβρίου 2018, θα έχουν ο Vladimir Putin και ο Donald Trump, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο
Ένα σύντομο γεύμα εργασίας στο Παρίσι, στις 11 Νοεμβρίου 2018, θα έχουν ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, όπως ανακοίνωσε σήμερα (7/11/2018) ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Yuri Ushakov.
Ωστόσο, Putin και Trump αναμένεται να συναντηθούν για πιο ολοκληρωμένες συνομιλίες στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των G20, που θα διεξαχθεί στα τέλη του μήνα στην Αργεντινή.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, δήλωσε ότι η Μόσχα δεν «βλέπει» προοπτικές βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών μετά τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, στις οποίες οι Δημοκρατικοί ανέκτησαν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Ο Peskov πρόσθεσε ότι εναπόκειται στους δύο προέδρους το εάν θα συνεχιστεί ο μεταξύ τους διάλογος.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ακόμη ότι η Ρωσία θα θεωρούσε παράνομες τυχόν νέες κυρώσεις των ΗΠΑ για χημικά όπλα.
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες ότι θα επιβάλει πρόσθετες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, τονίζοντας ότι η Μόσχα δεν κατάφερε να προσφέρει εύλογες εγγυήσεις ότι δεν θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα μετά την επίθεση κατά του πρώην Ρώσου κατασκόπου στην Αγγλία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης