Διεθνή

Nordex: Έλαβε εντολή για τέσσερα έργα αιολικών πάρκων στη Φινλανδία

Nordex: Έλαβε εντολή για τέσσερα έργα αιολικών πάρκων στη Φινλανδία

Τα έργα περιλαμβάνουν 25 από τις νέες ανεμογεννήτριες N149 / 4.0-4.5, ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν υψηλότερες αποδόσεις σε χώρους φωτός και μέσου ανέμου

Ο Όμιλος Nordex έλαβε εντολές από τον κατασκευαστή έργων OX2 για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στη Σουηδία για τέσσερα έργα αιολικών πάρκων στη Φινλανδία, με συνολική εγκατεστημένη ισχύ 107,4 MW, ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία σήμερα (23/10).

Τα έργα περιλαμβάνουν 25 από τις νέες ανεμογεννήτριες N149 / 4.0-4.5, ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν υψηλότερες αποδόσεις σε χώρους φωτός και μέσου ανέμου.

Ο κατασκευαστής θα το εγκαταστήσει από το καλοκαίρι του 2019 για τα αιολικά πάρκα Langmossa (επτά στροβίλους), Ribacken (πέντε στροβίλους), Ponsivuori (επτά στροβίλους) και Verhonkulma (έξι στρόβιλοι).

Ο Paul Stormoen, διευθύνων σύμβουλος της OX2 Wind, δήλωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει σταθερά το χαρτοφυλάκιο του αιολικού πάρκου στη Φινλανδία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επαναλάβουμε τις επιχειρηματικές μας σχέσεις με την Nordex τώρα, χάρη στην πολύχρονη πείρα μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι με το N149 / 4.0-4.5 επιλέξαμε και πάλι έναν εξαιρετικά αποδοτικό τύπο τουρμπίνας, ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί με ευελιξία για βέλτιστη απόδοση τις αντίστοιχες συνθήκες των διαφόρων τοποθεσιών» πρόσθεσε.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης