Διεθνή

Trump: Η Γερμανία θα είναι απόλυτα εξαρτημένη από την Ρωσία με τον Nord Stream

Trump: Η Γερμανία θα είναι απόλυτα εξαρτημένη από την Ρωσία με τον Nord Stream

Πρέπει να υπάρξει μείωση των τιμών πετρελαίου δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος

Η Γερμανία στο μέλλον θα είναι απόλυτα εξαρτημένη από τη Ρωσία για τον ενεργειακό της εφοδιασμό, με την ολοκλήρωση του αγωγού Nord Stream επεσήμανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ D. Trump στην ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
 Έχουμε υπερασπιστεί αρκετές χώρες παραγωγής πετρελαίου και αυτές δεν μας το ανταπέδωσαν. Δεν έκαναν τίποτα. Πρέπει να υπάρξει μείωση των τιμών πετρελαίου. Πρέπει να λάβουν τέτοιες αποφάσεις. Συγχαίρουμε χώρες όπως η Πολωνία, η οποία προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τη Ρωσία σημείωσε μεταξύ άλλων ο αμερικανός πρόεδρος.
Ο Trump εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Ιράν και  τόνισε ότι θα απαντήσει σε οποαδήποτε πρόκληση στη Συρία και ότι η Ουάσιγκτον πιστεύει σε ένα δίκαιο εμπόριο.
Επισήμανε ότι «δεν θα συναντηθώ με εκείνους μέχρι να αλλάξουν τον τόνο τους. Θα συμβεί. Πιστεύω ότι δεν έχουν άλλη επιλογή.
Εξετάζουμε τις συμφωνίες που έχουμε με τις άλλες χώρες. Κάποιες «δουλεύουν» και καποιες όχι. Το πρώτο καθήκον μας είναι να στηρίξουμε τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Θέλουμε όλες οι χώρες, επίσης, να αναλάβουν το κόστος της άμυνάς τους.
Όλες οι χώρες του κόσμου πρέπει να αποδοκιμάσουν τον σοσιαλισμό, ο οποίος φέρνει φτώχια. Σήμερα ανακοινώσαμε νέα μέτρα κατά της Βενεζουέλας. Αυτό που θέλουμε ως ΗΠΑ ειναι να βοηθήσουμε ολους τους ανθρώπους να έχουν μία καλύτερη ζωή, σε όλον τον κόσμο.
 Υπάρχουν παρ;αδείγματα όπως αυτό της Βενεζουέλα, που περισσότερα από 2 εκατ. άνθρωποι έχουν φύγει εξαιτίας του σοσιαλιστικού καθεστώτος. Παλαιότερα η Βενεζουέλα ήταν μία πλούσια χώρα, αλλά μετά ανέλαβε ο Σοσιαλισμός.
Οι ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχουν στη διεθνή συμφωνία για τη μετανάστευση. Η μόνη λύση για τη μετανάστευση είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κτίσουν ένα μέλλον στις πατρίδες τους




www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης