Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αξιολόγηση ευκαιριών συνεργασίας μεταξύ Gazprom Neft - Mitsubishi για έργα στην Οχοτσκική Θάλασσα

Αξιολόγηση ευκαιριών συνεργασίας μεταξύ Gazprom Neft - Mitsubishi για έργα στην Οχοτσκική Θάλασσα

H Gazprom Neft διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο υπεράκτιων έργων στη Ρωσία, καθώς και μοναδική τεχνική εμπειρογνωμοσύνη

Μνημόνιο κατανόησης υπέγραψαν η Gazprom Neft και η Mitsubishi Corporation στο φετινό οικονομικό φόρουμ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ανάπτυξη έργων υψηλής τεχνολογίας στην Οχοτσκική θάλασσα.

Η συμφωνία υπογράφηκε από τον Naoto Miyamoto Γενικό Διευθυντή, Τμήμα Επιχειρήσεων Πετρελαίου και Αερίου Ευρώπης της Ρωσίας, Mitsubishi Corporation, και τον Sergei Matrosov Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Gazprom Neft.

Παράλληλα, η Gazprom Neft διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο υπεράκτιων έργων στη Ρωσία, καθώς και μοναδική τεχνική εμπειρογνωμοσύνη.

Η εταιρεία έκανε μια σημαντική νέα ανακάλυψη στην Οχοτσκική θάλασσα - το 2017, με την εργασία αυτή να βρίσκεται σε εξέλιξη και να περιλαμβάνει τη χρήση τεχνολογιών, πολλές από τις οποίες χρησιμοποιούνται στη Ρωσία για πρώτη φορά.

Ο Andrey Patrushev, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος για την Υπεράκτια Ανάπτυξη, Gazprom Neft, δήλωσε: «Η ανάπτυξη της υπεράκτιας ενέργειας είναι μία από τις στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας. Η Gazprom Neft αναπτύσσει και διερευνά ενεργά όλα τα τετράγωνα αδειών εκμετάλλευσης στο χαρτοφυλάκιό μας. Πολλά από τα έργα της εταιρείας έχουν μεγάλη σημασία για τη βιομηχανία πετρελαίου στη Ρωσία και παγκοσμίως. Η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, που αναζητούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστικούς οργανισμούς και η αμοιβαία επωφελής ανταλλαγή τεχνολογιών ανοίγει νέες ευκαιρίες για την υλοποίηση έργων υψηλής τεχνολογίας στη ρωσική υφαλοκρηπίδα, για εμάς και τους συνεργάτες μας».

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης