Τελευταία Νέα
Commodities

ΕΙΑ: Μειώθηκαν τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ – Αυξήθηκαν της βενζίνης

ΕΙΑ: Μειώθηκαν τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ – Αυξήθηκαν της βενζίνης

Τα αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά 4,3 εκατ. βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για μείωση 1,3 εκατ. βαρελιών

Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ υποχώρησαν περισσότερο από το αναμενόμενο την τελευταία εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων αυξήθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Energy Information Administration (ΕΙΑ) την Πέμπτη 6/9/2018.
Τα αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά 4,3 εκατ. βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για μείωση 1,3 εκατ. βαρελιών.
Στο κέντρο διανομής Cushing στην Oklahoma, αυξήθηκαν κατά 549.000 βαρέλια.
Στα εργοστάσια διύλισης αυξήθηκαν κατά 81.000 βαρέλια την ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της EIA. Τα ποσοστά χρήσης διυλιστηρίου αυξήθηκαν κατά 0,3 ποσοστιαίες μονάδες.
Τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν κατά 1,8 εκατομμύρια βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters για υποχώρηση 810.000 βαρελιών.
Τα αποθέματα αποσταγμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, αυξήθηκαν κατά 3,1 εκατομμύρια βαρέλια, έναντι προσδοκιών για αύξηση 742,000 βαρελιών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΙΑ.
Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά 500.000 βαρέλια ημερησίως.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης