Διεθνή

Το εργοστάσιο ABB στο Βιετνάμ εγκαινιάζει την εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας

Το εργοστάσιο ABB στο Βιετνάμ εγκαινιάζει την εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας

Μαζί με πολλούς πελάτες, η ABB αξιοποιεί τις τεχνολογίες της στα εργοστάσια της στο Βιετνάμ

Μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση ισχύος 75 kWp στο εργοστάσιο λύσεων υψηλής τάσης και διανομής στην επαρχία Bac Ninh στο Βιετνάμ, εγκαινίασε η ABB Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια θα χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία ενός συστήματος επεξεργασίας λυμάτων, ενός κυλικείου που εξυπηρετεί περισσότερα από 200 άτομα και μέρος του φωτισμού του εργοστασίου.

Νωρίτερα φέτος, η ABB χρησιμοποίησε επίσης τις δικές της έξυπνες τεχνολογίες για να θέσει σε λειτουργία την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Τώρα το εργοστάσιο έχει ακόμη μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, τρέχοντας με καθαρή ενέργεια.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της ABB στο Βιετνάμ, Brian Hull υπογράμμισε ότι: «Η κυβέρνηση του Βιετνάμ κάνει σημαντικές κινήσεις για την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η ΑΒΒ δεσμεύεται να οδηγήσει τη βιετναμέζικη κοινωνία προς την αειφορία. Συμμεριζόμαστε αυτό το όραμα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δείξουμε τη δέσμευσή μας χρησιμοποιώντας τέτοιες τεχνολογίες καθαρής ενέργειας στις δικές μας εγκαταστάσεις».

Παράλληλα, μαζί με πολλούς πελάτες, η ABB αξιοποιεί τις τεχνολογίες της στα εργοστάσια της στο Βιετνάμ, παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να εξασφαλίσει ένα μακροπρόθεσμο κερδοφόρο μέλλον. "Με αυτήν την εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας, είμαστε σε θέση να επιδείξουμε την ικανότητα των τεχνολογιών ABB να λειτουργούν άνετα στο δύσκολο βιετναμέζικο καιρό και μας επιτρέπει να εξοικονομήσουμε ενέργεια’’ δήλωσε ο Doan Luong Huy, ABB Γενικός διευθυντής του Factory Products Factory.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης