Commodities

EIA: Κατακόρυφη πτώση στα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ

tags :
EIA: Κατακόρυφη πτώση  στα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ

Τα αποθέματα μειώθηκαν κατά 5,9 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως τις 15 Ιουνίου, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για μείωση 1,9 εκατομμυρίων βαρελιών

Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς τα διυλιστήρια ενίσχυσαν την παραγωγή τους, ενώ αυξήθηκαν τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την  Τετάρτη 20/6/2018 η Energy Information Administration (ΕΙΑ).
Τα αποθέματα μειώθηκαν κατά 5,9 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως τις 15 Ιουνίου, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για μείωση 1,9 εκατομμυρίων βαρελιών.
Στο κέντρο διανομής Cushing, Oklahoma, μειώθηκαν κατά 1,3 εκατομμύρια βαρέλια, σύμφωνα με την EIA.
Στα εργοστάσια διυλιστηρίων αυξήθηκαν κατά 196.000 βαρέλια την ημέρα. Τα ποσοστά χρήσης διυλιστηρίου αυξήθηκαν κατά 1 ποσοστιαία μονάδα.
Τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν κατά 3,3 εκατομμύρια βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες  σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters για άνοδο 188.000 βαρελιών.
Τα αποθέματα αποστάγματος, τα οποία περιλαμβάνουν ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, αυξήθηκαν κατά 2,7 εκατομμύρια βαρέλια, έναντι προσδοκιών για πτώση 164.000 βαρελιών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΙΑ.
Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά 201.000 βαρέλια ημερησίως.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης