Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα προσπάθεια της ConocoPhillips για τον έλεγχο των αποθεμάτων της PDVSA στο Κουρακάο

Νέα προσπάθεια της ConocoPhillips για τον έλεγχο των αποθεμάτων της PDVSA στο Κουρακάο
Η πετρελαϊκή εταιρεία των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα πήρε αποθέματα πετρελαίου και περιουσιακά στοιχεία PDVSA στο Bonaire και τον St. Eustatius
Η ConocoPhillips αναμένεται να συνεχίσει τις  προσπάθειες να πάρει προσωρινά τον έλεγχο των αποθεμάτων πετρελαίου της  PDVSA στο διυλιστήριο Isla δυναμικότητας 335.000 βαρελιών ανά ημέρα στο Κουρασάο στις επόμενες μέρες, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.
Η πετρελαϊκή εταιρεία των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα πήρε αποθέματα πετρελαίου και περιουσιακά στοιχεία PDVSA στο Bonaire και τον St. Eustatius μετά την απόφαση για αποζημίωση ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που επιδίκασε διαιτητικό δικαστήριο (International Chamber of Commerce ICC).  
Προσπάθησε να πράξει το ίδιο χρησιμοποιώντας μια απόφαση του ICC τον Απρίλιο στο Κουρασάο, αλλά οι εντολές απορρίφθηκαν στο νησί λόγω ακατάλληλης διατύπωσης, ανέφεραν πηγές.
Οι νομικοί ελιγμοί της Conoco διατηρούν προσωρινά περιουσιακά στοιχεία - από τα αποθέματα πετρελαίου έως φορτία και εγκαταστάσεις - και θα μπορούσαν να δώσουν στην Conoco τη δυνατότητα να τα πουλήσει σύμφωνα με το Reuters.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης