Επιχειρήσεις

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ΣΕΒ και το Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σλοβακίας (CSSI)

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ΣΕΒ και το Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σλοβακίας (CSSI)
Ξεπέρασαν τις 40 οι επιχειρηματικές συναντήσεις στο ελληνοσλοβακικό επιχειρηματικό φόρουμ
Τις ευκαιρίες ανάπτυξης εξαγωγών και επιχειρηματικών συνεργασιών στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας διερεύνησαν ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής που πραγματοποίησε ο ΣΕΒ,  σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σλοβακίας και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, χθες (Τρίτη,  6 Μαρτίου 2018).  
Την επιχειρηματική αποστολή συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας ΔΟΣ & ΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γιάννης Μπράχος.  
Στο πλαίσιο της αποστολής, διοργανώθηκε το επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας-Σλοβακίας, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι διμερείς επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες, ενώ οι ελληνικές επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν περισσότερες από  40 διμερείς συναντήσεις (Β2Β) με Σλοβακικές εταιρείες.  
Μιλώντας στην έναρξη του επιχειρηματικού φόρουμ, ο επικεφαλής της επιχειρηματικής αποστολής του ΣΕΒ κ. Γιώργος Φιλιόπουλος, Senior Advisor, Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του Συνδέσμου,  επεσήμανε τη δυνατότητα διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων στους κλάδους των κατασκευών, δομικών υλικών, υποδομών και τροφίμων.  
Στο πλαίσιο του επιχειρηματικού φόρουμ ο ΣΕΒ και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σλοβακίας (CSSI) υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας.
Σημειώνεται ότι στην αποστολή συμμετείχαν εκπρόσωποι από 8 ελληνικές επιχειρήσεις, όπως ABEA S.A. (Τρόφιμα και Ποτά), ATTIKO METRO S.A. (Υποδομές), D. NOMIKOS (Τρόφιμα), DRUCKFARBEN HELLAS (Δομικά Υλικά), ELVIAL S.A. (Προφίλ αλουμινίου), IFANTIS S.A. (Τρόφιμα), KAMARIDIS GLOBAL WIRE S.A. (Δομικά Υλικά), KLEEMANN HELLAS S.A. (Κατασκευή και εμπορία ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρα).

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης