Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην Ελλάδα η Tesla - Τα σχέδια της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Στην Ελλάδα η Tesla - Τα σχέδια της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας
Η Tesla Motors είναι αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία που ανήκει στον Ελον Μασκ, και η οποία σχεδιάζει, παράγει και πουλάει ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Στην Ελλάδα έρχεται η Tesla και η είδηση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η εταιρεία δεν έχει παρουσία στη χώρα έως σήμερα.
Η εταιρεία θα δημιουργήσει ένα γραφείο έρευνας και ανάπτυξης στην Αθήνα, καθώς ήδη τρεις από τους κορυφαίους σχεδιαστές ηλεκτρικών κινητήρων είναι Έλληνες.
Διαχειριστής είναι ο Στεφάν Βέρκμαν, οικονομικός διευθυντής της Tesla Motors στην ευρωπαϊκή δραστηριότητα της με έδρα την Ολλανδία.
Εκπρόσωπος της εταιρείας που μίλησε στο electrek.co ανέφερε ότι «η Tesla δημιουργεί ένα μικρό γραφείο έρευνας και ανάπτυξης στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελείται από μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών. Αυτή η ομάδα θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε περιορισμένες δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης για την επιτάχυνση της ανάπτυξης τεχνολογίας ηλεκτρικών κινητήρων μέσω στενής συνεργασίας με την ομάδα μας στις ΗΠΑ».
Ο ίδιος συμπλήρωσε,  πως «η Ελλάδα διαθέτει ισχυρό ταλέντο, προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα και εξειδικευμένες δεξιότητες».
Σημειώνεται ότι η Tesla Motors είναι αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία που ανήκει στον Ελον Μασκ, και η οποία σχεδιάζει, παράγει και πουλάει ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης