Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Morgan Stanley: Στα 15 ευρώ η τιμή στόχος για τον ΟΤΕ - Σύσταση overweight

Morgan Stanley: Στα 15 ευρώ η τιμή στόχος για τον ΟΤΕ - Σύσταση overweight
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε προτεινόμενο μέρισμα 0,35 ευρώ, το οποίο κρίνεται ισχυρό, σύμφωνα με την Morgan Stanley
Στα 15 ευρώ τοποθετεί την τιμή στόχο για τον ΟΤΕ η Morgan Stanley, με τη σύσταση να παραμένει overweight, ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς.
Αν και τα αποτελέσματα του 2017 ήταν ελαφρώς χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις, ο όμιλος ανακοίνωσε προτεινόμενο μέρισμα 0,35 ευρώ, το οποίο κρίνεται ισχυρό, σύμφωνα με την Morgan Stanley.
Ειδικότερα, ο ΟΤΕ το 2017, ανακοίνωσε ότι τα ενοποιημένα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 3.857,1 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 1,3%.
Στην Ελλάδα, τα έσοδα μειώθηκαν κατά 3,9% και διαμορφώθηκαν σε €717,3 εκατ. το Δ΄ τρίμηνο, καθώς τα υψηλότερα έσοδα σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία αντισταθμίστηκαν από τη μείωση των εσόδων της OTE Globe και την ολοκλήρωση του έργου «Rural Broadband».
Ο ΟΤΕ αναμένει ότι οι θετικές τάσεις στα έσοδα θα συνεχιστούν και κατά το τρέχον έτος.
Η βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, θα αποτελέσει ένα ευνοϊκό υπόβαθρο για της δραστηριότητές του στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ενώ η ανάπτυξη υπηρεσιών mobile data, ευρυζωνικότητας και συνδρομητικής τηλεόρασης αναμένεται να συνεχιστεί.
Η εκτεταμένη κάλυψη των προηγμένων δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αυξάνει την εμπιστοσύνη των πελατών στις υπηρεσίες του ΟΤΕ, υποστηρίζοντας τα έσοδα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης