Δελτία Τύπου

Η GREEN στο περίπτερο της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην έκθεση HORECA 2018

Η GREEN στο περίπτερο της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην έκθεση HORECA 2018
Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η GREEN θα βρίσκεται στο περίπτερο της Κωτσόβολος, στο Metropolitan Expo ενημερώνοντας τους καταναλωτές
Η GREEN, σε συνεργασία με την Κωτσόβολος, συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και μονάδων μαζικής εστίασης «HORECA».
Συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη συνεργασία με την Κωτσόβολος, η GREEN θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην έκθεση προσφέροντας οικονομικές λύσεις για το ρεύμα σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και επιπλέον προνόμια στην αγορά του εξοπλισμού τους από τα καταστήματα Κωτσόβολος.
Πιο συγκεκριμένα, σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η GREEN θα βρίσκεται στο περίπτερο της Κωτσόβολος, στο Metropolitan Expo ενημερώνοντας τους καταναλωτές σχετικά με τη δυνατότητα να έχουν οικονομικότερο ρεύμα αλλά και πώς μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους Δωροεπιταγή από τα καταστήματα Κωτσόβολος.
Η GREEN είναι ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται πάντα ενεργά στο πλευρό των επαγγελματικών, αλλά και οικιακών καταναλωτών προσφέροντας οικονομία, ειλικρίνεια, συνέπεια.
Η GREEN προσκαλεί όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν την έκθεση για να μάθουν πώς μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε προνομιακές τιμές αλλά και σε επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως το myGREEN application που μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί στο smartphone ή το tablet σας!
Εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της GREEN θα σας περιμένουν στο HALL 2, stand B12 από την Παρασκευή 9/02/2018 έως και τη Δευτέρα 12/02/2018.
Ενημερωθείτε και εσείς πώς μπορείτε να αλλάξετε πάροχο σήμερα, χωρίς ταλαιπωρία, απολαμβάνοντας εξαιρετικές υπηρεσίες και κάνοντας σημαντική οικονομία για την επιχείρηση, αλλά και το σπίτι σας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 42 94 500 / 800 800 1000 ή στο www.green.com.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης