Διεθνή

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για την παραγωγή πετρελαίου της Νορβηγίας το Δεκέμβριο

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για την παραγωγή πετρελαίου της Νορβηγίας το Δεκέμβριο
Η ημερήσια παραγωγή πετρελαίου, φυσικού αερίου και συμπυκνωμάτων της σκανδιναβικής χώρας ήταν περίπου 1,93 δισεκατομμύρια βαρέλια για το μήνα Δεκέμβριο
Αύξηση κατά 26.000 βαρέλια ανά ημέρα σημείωσε η παραγωγή πετρελαίου στη Νορβηγία σε σύγκριση με τον Νοέμβριο, όπως αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία της Νορβηγικής Διεύθυνσης Πετρελαίου (NPD) την Τρίτη (23/1).
Ειδικότερα, η προκαταρκτική παραγωγή πετρελαίου της Νορβηγίας για το μήνα Δεκέμβριο ήταν περίπου 4% χαμηλότερη από τις προβλέψεις του NPD για το μήνα.
«Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η παραγωγή τον Δεκέμβριο ήταν κάτω από τις προβλέψεις είναι ότι το πετρελαϊκό κοίτασμα που φέρει το όνομα «Goliat» έκλεισε μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, όπως επίσης τα τεχνικά προβλήματα και οι εργασίες συντήρησης σε άλλους τομείς» εξήγησε το NPD.
Ωστόσο, οι συνολικές πωλήσεις φυσικού αερίου της χώρας για το μήνα Δεκέμβριο σημείωσαν μηνιαία αύξηση 0,3 δισ. κυβικών μέτρων και έφθασαν τα 10,9 δισ. κυβικά μέτρα σε σύγκριση με το Νοέμβριο.
Τέλος, η ημερήσια παραγωγή πετρελαίου, φυσικού αερίου και συμπυκνωμάτων της σκανδιναβικής χώρας ήταν περίπου 1,93 δισεκατομμύρια βαρέλια για το μήνα Δεκέμβριο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης