Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Μετασχηματισμός της Ενεργειακής Αγοράς Βασικό Θέμα του Ετήσιου Συνεδρίου του ΙΕΝΕ

Ο Μετασχηματισμός της Ενεργειακής Αγοράς Βασικό Θέμα του Ετήσιου Συνεδρίου του ΙΕΝΕ
Στόχος του «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2017» είναι να υπογραμμίσει τις σημαντικές αλλαγές που ήδη παρατηρούνται στην διαμόρφωση του ενεργειακού μείγματος τόσο σε εθνικό-περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο
Με κεντρικό θέμα «Οι Αγορές Ενέργειας σε Πορεία Μετασχηματισμού» το ΙΕΝΕ διοργανώνει, στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2017, το εφετινό, 22ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, (Λεωφ. Συγγρού 387, Αθήνα), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενώ η συνέντευξη Τύπου θα παραχωρηθεί στις 7 Νοεμβρίου.
Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου έχουν κληθεί να κηρύξουν με ομιλίες τους ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας κ. Γιώργος Σταθάκης και ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).
Στόχος του «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2017» είναι να υπογραμμίσει τις σημαντικές αλλαγές που ήδη παρατηρούνται στην διαμόρφωση του ενεργειακού μείγματος τόσο σε εθνικό-περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, και οι οποίες, εξάλλου, έχουν ήδη υποχρεώσει εταιρείες και οργανισμούς σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη να αναθεωρήσουν την στρατηγική τους αλλά και τα επενδυτικά τους σχέδια και γενικότερα τη θέση τους στις αγορές. Στους ομιλητές του εφετινού συνεδρίου του ΙΕΝΕ συμπεριλαμβάνονται, όπως κάθε χρόνο, κορυφαία στελέχη του ενεργειακού τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και εκπροσώπους μεγάλων διεθνών και ευρωπαϊκών ενεργειακών οργανισμών και εταιρειών.
Το 22ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη» έχει την στήριξη σημαντικών εταιρειών και οργανισμών του ενεργειακού τομέα. Ειδικότερα, η ΔΕΗ είναι o κύριος χορηγός του Συνεδρίου, ενώ χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες Ελληνικά Πετρέλαια και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης