Δελτία Τύπου

Με την υποστήριξη της ΔΕΗ η λειτουργία των ιατρείων των Γιατρών του Κόσμου στη ΔΕΘ

tags :
Με την υποστήριξη της ΔΕΗ η λειτουργία των ιατρείων των Γιατρών του Κόσμου στη ΔΕΘ
Τα ιατρεία θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και κλινική εξέταση σε όλους τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ, με έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες
Τρία ιατρεία προληπτικού ελέγχου των "Γιατρών του Κόσμου" -παθολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό- θα λειτουργήσουν για έκτη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη της ΔΕΗ, κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (9-17 Σεπτεμβρίου).
Τα ιατρεία θα λειτουργούν κοντά στην πύλη ΧΑΝΘ, Δευτέρα - Παρασκευή 16:00 - 22:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00 - 22:00.
Όπως ανέφερε η διευθύντρια του Πολυιατρείου Θεσσαλονίκης των "Γιατρών του Κόσμου" Σοφία Γκαρανέ, τα ιατρεία θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και κλινική εξέταση με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε όλους τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ, με έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.
«Τις προηγούμενες χρονιές η προσέλευση ήταν μεγάλη και μάλιστα υπήρξαν και δύο περιστατικά καρδιακών επεισοδίων και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Επίσης, προσήλθαν και άνθρωποι που ήθελαν να βοηθήσουν το έργο των Γιατρών του Κόσμου. Κάποιοι δεν ήξεραν τη δράση μας και ενημερώθηκαν», πρόσθεσε η κ. Γκαρανέ.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του περιπτέρου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να γνωρίσει, μέσα από μια έκθεση φωτογραφίας, την ιστορία και την πορεία των δράσεων της Οργάνωσης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης