Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Μετά το κλείσιμο τα αποτελέσματα της Motor Oil

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Μετά το κλείσιμο τα αποτελέσματα της Motor Oil
Στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου δημοσιεύουν αποτελέσματα οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες και αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο
Η εβδομάδα που ξεκινάει έχει αποτελέσματα εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης, οπότε μετά από ένα διάστημα χωρίς ειδήσεις, οι επενδυτές θα έχουν κάπου να στρέψουν το βλέμμα τους.
Επιπλέον στο τέλος του μήνα θα γίνει η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI, που για τις ελληνικές μετοχές δεν έχει κάποια αλλαγή, αλλά οι αναλυτές περιμένουν πως θα ενισχύσει τις συναλλαγές.
Για σήμερα περιμένουν συσσώρευση με χαμηλό όγκο συναλλαγών και σημειώνεται πως μετά το κλείσιμο δημοσιεύει αποτελέσματα η Motor Oil.

Beta

Τα αποτελέσματα των τραπεζών που ανακοινώνονται αυτήν την εβδομάδα (30-31 Αυγούστου) θα δώσουν τον τόνο στους επενδυτές καθώς απουσιάζουν άλλες σημαντικές ειδήσεις κατά την διάρκεια του Αυγούστου ενώ οι αναδιάρθρωση του MSCI θα ενισχύσει τις συναλλαγές.
Τέλος σημειώνουμε πως η Motor Oil δημοσιεύει αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Eurobank

Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά περιμένουμε συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα και χαμηλές συναλλαγές.

Euroxx

Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει τη θετική της τάση με τους όγκους συναλλαγών να βελτιώνονται.

Γ.Κ.
Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης