Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βράβευση του ΔΕΣΦΑ στα «Diamonds of the Greek Economy 2017»

Βράβευση του ΔΕΣΦΑ στα «Diamonds of the Greek Economy 2017»
Διακρίθηκε ως μια από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις.
Ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), διακρίθηκε ως μια από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of The Greek Economy 2017», που πραγματοποιήθηκε χθες (4/7) στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
O ΔΕΣΦΑ επιλέχθηκε μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων της χώρας, βάσει αξιολόγησης συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, καθώς και των οικονομικών δελτίων των δύο τελευταίων ετών, με την εταιρεία να διακρίνεται κατά κύριο λόγο για τα πολύ θετικά οικονομικά αποτελέσματα που κατέγραψε την τελευταία διετία.
Το βραβείο παρέλαβε από πλευράς ΔΕΣΦΑ ο Διευθυντής Δραστηριοτήτων Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Π. Θεοδωράκης, ο οποίος δήλωσε:
«Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση πως κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας.
Ο ΔΕΣΦΑ στοχεύει να συνεισφέρει καθοριστικά, με τρόπο σύγχρονο, αποδοτικό και αποτελεσματικό στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, ως η κυρίαρχη δύναμη στη διαχείριση του φυσικού αερίου».
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία New Times Publishing, υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ, παρευρέθηκαν πάνω από 400 ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς και μέλη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης