Ενέργεια

Στο συνέδριο του Economist για ενεργειακά και γεωστρατηγικά θέματα ο ΥΠΕΝ της Κύπρου

Στο συνέδριο του Economist για ενεργειακά και γεωστρατηγικά θέματα ο ΥΠΕΝ της Κύπρου
Ο κ. Λακκοτρύπης θα είναι σήμερα 29 Ιουνίου εκ των κύριων ομιλητών στο διεθνές συνέδριο «21η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση», που διοργανώνει το Economist.
Κύριος ομιλητής στο διεθνές συνέδριο του Economist στην Αθήνα για τη θεματική ενότητα «Προκλήσεις για την ασφάλεια στην περιοχή: Ποια η σημασία της ενεργειακής συμμαχίας Ελλάδας και Κύπρου στο νέο γεωπολιτικό σκηνικό;», θα είναι ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.
Ο κ. Λακκοτρύπης μετέβη χθες στην Αθήνα, όπου σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου θα είναι εκ των κύριων ομιλητών στο διεθνές συνέδριο «21η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση», που διοργανώνει το Economist.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της κυπριακής κυβέρνησης «ο κ. Λακκοτρύπης θα απευθύνει το ομιλία στη θεματική ενότητα "Προκλήσεις για την ασφάλεια στην περιοχή: Ποια η σημασία της ενεργειακής συμμαχίας Ελλάδας και Κύπρου στο νέο γεωπολιτικό σκηνικό;"».
Παράλληλα, συμπληρώνεται, θα συμμετάσχει και στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.
Σημειώνεται ακόμη ότι στην εν λόγω ενότητα κύριος ομιλητής θα είναι επίσης ο Έλληνας υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.
Ο κ. Λακκοτρύπης επιστρέφει στην Κύπρο αύριο Παρασκευή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης