Διεθνή

Novak: Ρωσία και Ινδία θα υπογράψουν συμφωνία για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου

Novak: Ρωσία και Ινδία θα υπογράψουν συμφωνία για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου
Ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας είπε, ότι οι δύο χώρες θα υπογράψουν σύντομα μνημόνιο για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου στο πλαίσιο της διακυβερνητικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά το τελευταίο ταξίδι του Πούτιν στην Ινδία.
Η Ρωσία και η Ινδία σύντομα θα υπογράψουν μνημόνιο για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου στο πλαίσιο της διακυβερνητικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά το τελευταίο ταξίδι του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην ασιατική χώρα, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας Αλεξάντερ Νόβακ.
Μετά τη συνάντηση χθες Πέμπτη ινδικής αντιπροσωπείας με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, ο Νόβακ είπε, ότι «μιλήσαμε για όλα τα έργα που υλοποιούμε, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής ενός αγωγού φυσικού αερίου προς την Ινδία».
Συμπλήρωσε δε, ότι «στο εγγύς μέλλον ετοιμαζόμαστε να υπογράψουμε ένα ακόμη μνημόνιο στο πλαίσιο της διακυβερνητικής συμφωνίας».
Ο υπουργός υπενθύμισε, ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πούτιν στην Ινδία υπογράφηκαν συμφωνίες σε μια μεγάλη δέσμη τομέων και συμπλήρωσε ότι «τώρα υλοποιούνται».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης