Επικαιρότητα

Σε ρυθμούς ευρωεκλογών η κυβέρνηση - Ποιοι είναι σίγουροι υποψήφιοι

Σε ρυθμούς ευρωεκλογών η κυβέρνηση - Ποιοι είναι σίγουροι υποψήφιοι
Τα ονόματα - έκπληξη

Έντονο άρωμα ευρωεκλογών είχε η παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα στο Μέγαρο Μουσικής.

Όλο το σκηνικό που είχε στηθεί παρέπεμπε στην προεκλογική περίοδο για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου. Από τον τίτλο του βιβλίου «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση» και το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη μέχρι την συμμετοχή στο πάνελ τεσσάρων πρώην Επιτρόπων της χώρας στην Ε.Ε. και την παρουσία υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ, με άλλους να έχουν ήδη πάρει το χρίσμα και άλλους να βρίσκονται εν αναμονή της φωτογραφίας με τον πρωθυπουργό και της επίσημης ανακοίνωσης.

Η ΝΔ έχει αρχίσει να ζεσταίνει τις μηχανές ενόψει των ευρωεκλογών και στο Μέγαρο Μαξίμου προετοιμάζεται μεθοδικά το ψηφοδέλτιο του κόμματος που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός του Μαρτίου. Ετοιμάζεται για μία σκληρή μάχη στην οποία ο ισχυρότερος αντίπαλος της είναι το περιορισμένο ενδιαφέρον των πολιτών και η χαλαρότητα της ψήφου. «Δεν είναι κάλπες που προσφέρονται μόνο για κομματική καταγραφή ισχύος, ούτε πολύ περισσότερο για την αποστολή ανέξοδων μηνυμάτων διαμαρτυρίας προς εσωτερική κατανάλωση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν την παράταξη «που έχει δείξει ότι και ξέρει και μπορεί να παρεμβαίνει στους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης