Ενέργεια

Lngprime: Στις 20 Ιανουαρίου το πρώτο δοκιμαστικό φορτίο για το FSRU Αλεξανδρούπολης

Lngprime: Στις 20 Ιανουαρίου το πρώτο δοκιμαστικό φορτίο για το FSRU Αλεξανδρούπολης
Όλα όσα είπαν οι άνθρωποι της Gastrade στο lngprime

Στις 20 Ιανουαρίου θα λάβει το πρώτο δοκιμαστικό φορτίο LNG, το ειδικά διαμορφωμένο δεξαμενόπλοιο της Gastrade, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το lngprime.

«Το φορτίο που τίθεται σε λειτουργία αναμένεται να φτάσει στις 20 Ιανουαρίου, οπότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του και θα διαρκέσει για 6-7 εβδομάδες», δήλωσαν άνθρωποι της Gastrade στο LNG Prime.

Παράλληλα, η εταιρεία – η οποία δεν κατανόμασε τον νικητή του διαγωνισμού για το εν λόγω φορτίο – συμπλήρωσε ότι: «Εάν δεν προκύψουν σημαντικά ζητήματα κατά τη φάση της λειτουργίας, το έργο θα τεθεί σε εμπορική λειτουργία την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί».

555_3.jpg



Απόλυτη συνέπεια σε χρονοδιαγράμματα και εκτιμήσεις

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω εξέλιξη με το δοκιμαστικό φορτίο έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα είχε διευκρινίσει τον περασμένο μήνα, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gastrade, Κωνσταντίνος Σιφναίος.

«Πιστεύω ότι μεταξύ 15 και 20 Ιανουάριου θα έρθει το δοκιμαστικό φορτίο και θα γίνουν όλες οι δοκιμές σε διάστημα έξι με εφτά εβδομάδων, άρα λογικά τέλη Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε» είχε χαρακτηριστικά δηλώσει.

www.worldenergynews.gr






Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης