Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Πτώση 0,06% για τον S&P και άνοδος 0,3% για τον Nasdaq

Wall Street: Πτώση 0,06% για τον S&P και άνοδος 0,3% για τον Nasdaq

 79 μονάδες κέρδισε ο Dow

 

Μεικτά πρόσημα στη Wall Street την Τρίτη καθώς το πρόσφατο ράλι στην αγορά έχασε την δυναμική του.


Ο Dow Jones υποχώρησε 79 μονάδες ή 0,22% στις 36.124 μονάδες.
Ο S&P 500 υποχώρησε 0,06% στις 4.567 μονάδες.
Ο S&P 500 energy sector υποχώρησε 1,71% στις 630,44 μονάδες.
Ο Nasdaq κέρδισε 0,31% στις 14.226 μονάδες.

To GitLabσημείωσε άλμα άνω του 11% αφού η πλατφόρμα ανάπτυξης λογισμικού ανοιχτού κώδικα ξεπέρασε τις τριμηνιαίες οικονομικές προσδοκίες και εξέδωσε ισχυρές οδηγίες για το τρέχον τρίμηνο. H Νίο σημείωσε άνοδο 1,5% αφού η κινεζική κατασκευάστρια ηλεκτρικών οχημάτων ανέφερε μείωση ζημιών το τρίτο τρίμηνο.

Οι κινήσεις της Τρίτης ακολουθούν τη συνεδρίαση της Δευτέρας, η οποία έθεσε υπό αμφισβήτηση εάν η αγορά είχε ανέβει πολύ γρήγορα. Η υποχώρηση της Δευτέρας ήρθε μετά από πέντε διαδοχικές θετικές εβδομάδες για τους τρεις κύριους δείκτες.

Παρά την πρόσφατη επίδοσή τους, οι τρεις δείκτες εξακολουθούν να είναι ανοδικοί σε σχέση με το τρίμηνο και το έτος. Αυτό υπογραμμίζει τη δύναμη του ράλι της αγοράς που οδηγεί στην τρέχουσα εβδομάδα συναλλαγών.

«Σήμερα είναι απλώς ένα μικρό ξετύλιγμα του θέματος του Νοεμβρίου», δήλωσε ο Rhys Williams, επικεφαλής στρατηγικής στο Spouting Rock, αναφερόμενος στην ισχυρή απόδοση της χρηματιστηριακής αγοράς τον προτελευταίο μήνα του 2023. «Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα ότι κατά κάποιο τρόπο το εμπόριο κινδύνου έχει τελειώσει».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης