Ενέργεια

OPEC+: Σε πλήρη εξέλιξη οι συνομιλίες - Αύριο (30/11) η προγραμματισμένη συνάντηση

OPEC+: Σε πλήρη εξέλιξη οι συνομιλίες - Αύριο (30/11) η προγραμματισμένη συνάντηση
Η συνάντηση αναβλήθηκε ήδη από τις 26 Νοεμβρίου που ήταν προγραμματισμένη, εξαιτίας διαφωνίας για τις ποσοστώσεις στην αφρικανική παραγωγή
Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζει τις συνομιλίες για την αγορά πετρελαίου το 2024 ο ΟΠΕΚ, καθώς επίκειται χωρίς καθυστέρηση η προγραμματισμένη συνάντηση για αύριο, 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Reuters.

Μάλιστα, είναι πιθανή μια περαιτέρω καθυστέρηση, εν μέσω δύσκολων συνομιλιών μεταξύ των μερών. Ωστόσο όπως αναφέρουν τώρα, «οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, χωρίς να αναμένεται καμία καθυστέρηση».

Σημειώνεται ότι η συνάντηση αναβλήθηκε ήδη από τις 26 Νοεμβρίου που ήταν προγραμματισμένη, εξαιτίας διαφωνίας για τις ποσοστώσεις στην αφρικανική παραγωγή.

Οι συνομιλίες για το ζήτημα αυτό υπήρξαν συχνά δύσκολες στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη τη συνάντηση του Οργανισμού τον Ιούνιο, κατά την οποία παρατάθηκαν οι υφιστάμενες περικοπές στην παραγωγή πετρελαίου έως το 2024 και συμφωνήθηκε η αύξηση για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, λόγω των προσπαθειών τους να επεκτείνουν την παραγωγική τους ικανότητα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης