Επικαιρότητα

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης ανακοινώνει μέτρα ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και του Έβρου

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης ανακοινώνει μέτρα ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και του Έβρου
Κανονισμός προβλέπει επίσης απάντηση του πρωθυπουργού στις απόψεις της αντιπολίτευσης, δευτερολογία των προέδρων των κοινοβουλευτικών ομάδων της αντιπολίτευσης, ενώ η συζήτηση ολοκληρώνεται με τριτολογία του πρωθυπουργού
Στα μέτρα της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου, αλλά και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, θα αναφερθεί από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 11:00 στην Ολομέλεια της Βουλής σε συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την υλοποίηση των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου ,αλλά και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.
Πρόκειται για ενημέρωση που διεξάγεται με τη διαδικασία του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής, στο πλαίσιο της οποίας, οι πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων της αντιπολίτευσης μπορούν να αναπτύξουν τις απόψεις τους για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της κυβέρνησης. Επίσης, ο Κανονισμός προβλέπει απάντηση του πρωθυπουργού στις απόψεις της αντιπολίτευσης, δευτερολογία των προέδρων των κοινοβουλευτικών ομάδων της αντιπολίτευσης, ενώ η συζήτηση ολοκληρώνεται με τριτολογία του πρωθυπουργού.

Συνάντηση στο Μαξίμου
 
Περαιτέρω, o πρωθυπουργός το απόγευμα της Τετάρτης 22/11, στις 17:30, θα έχει συνάντηση με τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης