Επικαιρότητα

"Βούρκος είναι να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα" - Η ανάρτηση του Νάσου

«Βούρκος είναι να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα, οι προσωπικές επιθέσεις»: Ο Ηλιόπουλος επανέρχεται με ανάρτηση
Στα όσα είπε νωρίτερα στην κεντρική εισήγηση της πανελλαδικής συνδιάσκεψης της ομάδας «6+6» περί βούρκου επανήλθε ο Νάσος Ηλιόπουλος μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποστροφή του σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά. Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα.Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κομμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωη μου. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

«Η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ χειροτερεύει και έχει αποκτήσει ανοικτά στοιχεία διάλυσης. Η ρίζα του προβλήματος είναι πολιτική και η νέα ηγεσία αρνείται να το παραδεχτεί και κυνηγάει εσωτερικούς εχθρούς και φτιάχνει θεωρίες συνομωσίας. Προφανώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις και επιθέσεις που φτιάχνουν δυστυχώς σιγά σιγά μια εικόνα βούρκου οι προσπάθειες συνεννόησης γίνονται ακόμη πιο δύσκολες».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης