Επικαιρότητα

Σοκ στη Βόρεια Γάζα - Το Ισραήλ έπληξε 150 υπόγειους στόχους - Hamas: Αποκρούσαμε την εισβολή

Σοκ στη Βόρεια Γάζα - Το Ισραήλ έπληξε 150 υπόγειους στόχους - Hamas: Αποκρούσαμε την εισβολή
Κομμένες είναι οι επικοινωνίες σε όλη τη Γάζα

Διαρκές σφυροκόπημα, από αέρα, στεριά και θάλασσα από το στρατό του Ισραήλ, δέχεται η Βόρεια Γάζα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισραηλινός στρατός χτύπησε 500 στόχους... εκ των οποίων 150 υπόγειους στόχους της Hamas.
Το Ισραήλ πραγματοποίησε χερσαία εισβολή σε δύο σημεία, οι δυνάμεις του παραμένουν εντός της Γάζας, ενώ πλήττει διαρκώς με πυρά την περιοχή.

Όλη τη νύχτα ο ουρανός πάνω από τον πολιορκημένο παλαιστιανικό θύλακα ήταν πορτοκαλοκόκκινος από τους βομβαρδισμούς και τις φωτιές, αναφέρει το Al Jazzera ενώ οι φόβοι για «ανθρωπιστική καταστροφή επικών διαστάσεων» εντείνονται, αναφέρουν ανεξάρτητοι παρατηρητές, καθώς η διακοπή των τηλεπικοινωνιών μπορεί να λειτουργήσει ως προκάλλυμα για τη διάπραξη μαζικών ωμοτήτων σε βάρος των Παλαιστινίων αμάχων.

Αντίθετα, το έδαφος και τα κτίρια στη Γάζα ήταν βυθισμένα στο απόλυτο σκοτάδι και χωρίς τηλεπικοινωνίες, χωρίς τηλέφωνα, χωρίς διαδικτυακές συνδέσεις, με αποτέλεσμα κανείς απέξω ή και εντός της Γάζας να μην μπορεί να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι οικείοι του, κι αν είναι ζωντανοί, ή τραυματισμένοι ή νεκροί, τη στιγμή που το Ισραήλ πλήττει διαρκώς την περιοχή, αναφέρει το Al Jazeera.

Δείτε περισσότερα στο link:

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/703135/sok-sti-voreia-gaza-to-israil-eplikse-150-ypogeious-stoxous-hamas-apokroysame-tin-xersaia-eisvoli

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης