Ενέργεια

Baker Hughes: αυξάνει τις προβλέψεις εσόδων ολόκληρου του έτους σε σχέση με τη ζήτηση για εξοπλισμό LNG

Baker Hughes: αυξάνει τις προβλέψεις εσόδων ολόκληρου του έτους σε σχέση με τη ζήτηση για εξοπλισμό LNG
Η εταιρεία αναμένει έσοδα φέτος μεταξύ 25,4 και 25,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ο προμηθευτής πετρελαιοπηγών και υγροποιημένου φυσικού αερίου Baker Hughes αύξησε την Πέμπτη τις προβλέψεις εσόδων για ολόκληρο το έτος, κυρίως λόγω της έντονης ζήτησης για τον εξοπλισμό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).

Η Baker Hughes τα τελευταία χρόνια επωφελήθηκε από την έκρηξη της παγκόσμιας ζήτησης για LNG και τον αγώνα για την κατασκευή νέων τερματικών εξαγωγών και την ανάκαμψη της δραστηριότητας των κοιτασμάτων πετρελαίου μετά την COVID-19.

Η εταιρεία αναμένει έσοδα φέτος μεταξύ 25,4 και 25,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε σύγκριση με προηγούμενη πρόβλεψη για έσοδα μεταξύ 24,8 και 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για κέρδη.

Οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν άνοδο 3,8% στα 35,31 δολάρια στις αρχές της διαπραγμάτευσης.

Η Baker Hughes αύξησε τις προοπτικές παραγγελιών για τον επιχειρηματικό τομέα της βιομηχανικής και ενεργειακής τεχνολογίας για δεύτερη φορά φέτος.

Οι παραγγελίες στο τμήμα, το οποίο περιλαμβάνει τις δραστηριότητές του LNG, αναμένεται τώρα να κυμαίνονται μεταξύ 14 και 14,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από την αρχική πρόβλεψή του για 10,5 δισεκατομμύρια δολάρια έως 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι προοπτικές για έσοδα από υπηρεσίες και εξοπλισμό πετρελαιοειδών είναι 15,4 δισεκατομμύρια δολάρια, στο μέσο του προηγούμενου εύρους από 15,3 έως 15,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης