Επικαιρότητα

Φίλης: Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες

Φίλης: Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες

Αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι μπορεί να «είναι παλιοί γνώριμοι» και ότι «έχει κάνει εκστρατεία για να βγει ο Μητσοτάκης» θυμίζοντας ότι εκείνη την περίοδο αρθρογραφούσε υπέρ του σημερινού προέδρου της ΝΔ.

Για εξαπάτηση του κόσμου από τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε λόγο ο Νίκος Φίλης σήμερα το πρωί μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις χθεσινοβραδινές διαγραφές Κασσελάκη.

«Υπάρχει στοιχείο εξαπάτησης των ανθρώπων που τον ψήφισαν και δεν ήξεραν τις απόψεις του. Χωρίς να γνωρίζει τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά μόνος του προκαλώντας μια αποχώρηση της Αριστεράς», είπε αρχικά ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο OPEN.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένα κόμμα που μπορεί ακόμα να προσφέρει στην κοινωνία ένα κόμμα της αριστεράς οδηγείται σε εκφυλισμό και διάλυση» είπε ο κ. Φίλης. «Είναι λυπηρό ότι τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει ο κ. Κασσελάκης ένα πρόσωπο άγνωστο στο κοινό που έγινε μέλος πριν από έναν μήνα» συμπλήρωσε ενώ σε επόμενο σημείο της συνέντευξής του στο ΟΡΕΝ είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχει αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ» από «εξωπολιτικούς παράγοντες».


Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης