Ενέργεια

ΗΠΑ: Η Ένωση Εργαζομένων στο Πετρέλαιο και το Αέριο θα ψηφίσει τον Τραμπ για πρόεδρο

ΗΠΑ: Η Ένωση Εργαζομένων στο Πετρέλαιο και το Αέριο θα ψηφίσει τον Τραμπ για πρόεδρο

Θεωρούν ότι τους στήριξε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Η Ένωση Εργαζομένων στο Πετρέλαιο και το Φυσικό Αέριο αποφάσισε να ψηφίσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους.

Ο πρόεδρος του βιομηχανικού ομίλου, Matt Coday, σημείωσε σε συνέντευξή του στην Daily Mail ότι ο Τραμπ είχε αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Συμφωνία του Παρισιού κατά την προηγούμενη θητεία του.

Ακόμη είχε αποσυρθεί από την πυρηνική συμφωνία του Ιράν και είχε κάνει μια προσπάθεια να σώσει τις ΗΠΑ.

Πρόσθεσε ότι επί κυβερνήσεως Τραμπ οι ΗΠΑ έγιναν καθαρός εξαγωγέας ενέργειας και κυρίαρχη ενέργεια.

Η Daily Mail σημείωσε ότι η προτίμηση της OGWA στον Τραμπ έρχεται ακριβώς τη στιγμή που ο DeSantis (Κυβερνήτης της Φλόριντα από τον Ιανουάριο του 2019) ανακοίνωσε την ενεργειακή του πολιτική, η οποία θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της τοπικής παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου.

«Θα διασφαλίσω ότι αυτή η χώρα δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να βασίζεται σε εχθρικά έθνη για τις ενεργειακές της ανάγκες», είπε ο Κυβερνήτης της Φλόριντα.

Οι Financial Times ανέφεραν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών στόχευαν πλούσιους μεγάλους πετρελαϊκούς κλάδους ως πιθανούς χορηγούς εκστρατείας. Ο Ron DeSantis «ηγήθηκε της κατηγορίας» με μια επίσκεψη στο Midland ανέφερε η έκθεση.

Οι υποψήφιοι επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τις αμφιβολίες των μεγιστάνων του πετρελαίου σχετικά με τις πιθανότητες του Τραμπ να νικήσει τον Μπάιντεν το επόμενο έτος, σύμφωνα με τους FT.

«Προσωπικά ψάχνω για ένα αληθινό μελαχρινό άλογο που να έχει ελάχιστες αποσκευές ώστε οι Ρεπουμπλικάνοι να μπορούν να αποδίδουν καλύτερα και να ανταγωνίζονται πραγματικά για τον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο», είπε στους FT ο Διευθύνων Σύμβουλος της Abo Empire η οποία εδρεύει στο Νέο Μεξικό.


Ο Τραμπ ήταν ο πιο φιλοαμερικανός πρόεδρος των Εργαζομένων πετρελαίου

Σύμφωνα με την OGWA, «Ο Πρόεδρος Τραμπ υπήρξε ο πιο φιλοαμερικανός πρόεδρος των Εργαζομένων στον τομέα του πετρελαίου και φυσικού αερίου ποτέ, με 11,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας που υποστηρίχθηκαν από τη ζωτικής σημασίας βιομηχανία μας το 2019. Υπό την ηγεσία του Προέδρου Τραμπ, η χώρα μας έγινε ενεργειακά κυρίαρχη. Η ακμάζουσα οικονομία των χρόνων του Τραμπ ωφέλησε κάθε Αμερικανό».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης