Επικαιρότητα

«Daniel»: Επιμένει μέχρι το απόγευμα - Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι πολίτες

«Daniel»: Επιμένει μέχρι το απόγευμα - Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι πολίτες
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται και σήμερα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες

Έως και σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συνεχιστεί η κακοκαιρία Daniel προκαλώντας πολύ μεγάλα ύψη βροχής, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εκδόθηκε από την ΕΜΥ.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται και σήμερα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά -κυρίως στους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας- και την βόρεια Εύβοια.

Στις 6.25 το πρωί εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας να απομακρυνθούν από υπόγειους χώρους.Από πολύ νωρίς το πρωί κυρίως στα ανατολικότερα τμήματα της Θεσσαλίας και τις Σποράδες αναμένεται ένταση των φαινομένων. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Προβλήματα και στην Αττική - Μήνυμα του 112 χθες το απόγευμα

Η κακοκαιρία προκάλεσε πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική, που όμως αργά το βράδυ άρχισαν να αποκαθίστανται καθώς η βροχή σταμάτησε.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση της τροχαίας, αυτή την ώρα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη οδό Πύργου από την Πειραιώς έως την οδό Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία  στην Οδό Αγ. Φιλοθέης (Πικέρμι) από το ύψος της Λ. Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην οδό Δεληγιώργη από την Πλ. Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο) έως οδό Π. Τσαλδάρη, λόγω καθίζησης οδοστρώματος, στην Επαρχιακή Οδό Αλεποχωρίου - Σχίνου από το ύψος του Αλεποχωρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σχίνο και στην οδό Σεμιτέλου στην Αθήνα, από το ύψος της οδού Βασιλίσης Σοφίας.

Χθες έκλεισε  ο σταθμός του Μετρό "Ευαγγελισμός", λόγω εισροής υδάτων στις εισόδους.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ συνεργεία της συνεχίζουν να επιχειρούν για την άντληση των υδάτων, αλλά και τον καθαρισμό όλων των επιπέδων του σταθμού από την λάσπη και τα φερτά υλικά που εισέρευσαν από τα χειμαρρώδη νερά που σχηματίστηκαν στη λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας

Στις 20:25 της Τετάρτης στάλθηκε μήνυμα 112 για περιορισμό μετακινήσεων στην περιοχή της Αττικής εξ αιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης