«Τρέχει» η γερμανική κοινοπραξία Secursun για την ολοκλήρωση 50 φ/β ως το 2026

«Τρέχει» η γερμανική κοινοπραξία Secursun για την ολοκλήρωση 50 φ/β ως το 2026
Το μέσο μέγεθος του έργου στον αγωγό 1,1 GW θα είναι περίπου 20 MW
Σχετικά Άρθρα

Η γερμανική κοινοπραξία Secursun ξεκίνησε την κατασκευή των πρώτων φωτοβολταϊκών από το χαρτοφυλάκιό της περίπου 1.100 MW στη χώρα. Συνολικά, περισσότερα από 50 ηλιακά πάρκα κοινής ωφέλειας θα ολοκληρωθούν μεταξύ του τέλους του 2023 και του 2026, σύμφωνα με το renewsbiz.

Όλα τα projects θα σχεδιαστούν και θα κατασκευαστούν από την εταιρεία ανάπτυξης του έργου Securenergy Solutions με έδρα το Βερολίνο και τη Sunotec, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή ηλιακών πάρκων. Οι δύο εταιρείες έχουν η καθεμία μισό μερίδιο στη Secursun.

Το μέσο μέγεθος του έργου στον αγωγό 1,1 GW θα είναι περίπου 20 MW. Προβλέπονται επίσης μεμονωμένα ηλιακά πάρκα ισχύος έως 150 MW.

«Το γεγονός ότι ο σχεδιασμός προχώρησε τόσο γρήγορα κατέστη δυνατός μόνο από τη στενή συνεργασία μεταξύ της Securenergy Solutions και της Sunotec.

Τώρα έχουν ξεκινήσει εργασίες σε πολλές τοποθεσίες ταυτόχρονα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συμβάλουμε στους φιλόδοξους στόχους επέκτασης στη Γερμανία με τα περισσότερα από 50 έργα μας. Απαιτεί μεγάλη ταχύτητα για να επιτύχουμε αυτό που χρειαζόμαστε όσον αφορά την ενεργειακή μετάβαση στη Γερμανία», δήλωσε ο Holger Stabernack, Διευθύνων Σύμβουλος της Securenergy Solutions.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης