Ενέργεια

Κίνα: Αύξησε για έκτο συνεχόμενο μήνα τις εισαγωγές φυσικού αερίου και LNG

Κίνα: Αύξησε για έκτο συνεχόμενο μήνα τις εισαγωγές φυσικού αερίου και LNG
Οι εισαγωγές φυσικού αερίου της χώρας αυξήθηκαν κατά 7,6% από έτος σε έτος σε 66,87 εκατομμύρια τόνους τον Ιανουάριο-Ιούλιο, σύμφωνα με το LNGPrime
Οι εισαγωγές φυσικού αερίου της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου φυσικού αερίου και LNG, αυξήθηκαν κατά 18,5% τον Ιούλιο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, όπως αναφέρει το LNGPrime.
Οι εισαγωγές φυσικού αερίου τον τελευταίο μήνα έφτασαν τους 10,30 εκατ. τόνους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Διοίκησης Τελωνείων.

Αυτό συγκρίνεται με 8,69 εκατομμύρια τόνους τον ίδιο μήνα πέρυσι και 10,38 εκατομμύρια τόνους τον προηγούμενο μήνα.
Επιπλέον, οι εισαγωγές φυσικού αερίου της χώρας αυξήθηκαν κατά 7,6% από έτος σε έτος σε 66,87 εκατομμύρια τόνους τον Ιανουάριο-Ιούλιο.

Η Κίνα πλήρωσε περίπου 36,9 δισεκατομμύρια δολάρια για εισαγωγές φυσικού αερίου αυτήν την περίοδο, σημειώνοντας αύξηση 1,1% σε σύγκριση με πέρυσι.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για εισαγωγές LNG την ίδια περίοδο.
Οι εισαγωγές LNG της Κίνας αυξήθηκαν για έκτο συνεχόμενο μήνα τον Ιούνιο και η χώρα εισήγαγε 5,96 εκατομμύρια τόνους τον Ιούνιο, σημειώνοντας αύξηση 24,4% από έτος σε έτος.

Η χώρα εισήγαγε 33,44 εκατομμύρια τόνους LNG κατά τη διάρκεια Ιανουαρίου-Ιουνίου, αύξηση 7,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, ξεπερνώντας την Ιαπωνία ως ο μεγαλύτερος εισαγωγέας LNG στον κόσμο κατά τους πρώτους έξι μήνες του τρέχοντος έτους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης