Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η Voltalia θα κατασκευάσει τέσσερις ηλιακούς σταθμούς 230 MW στην Ιρλανδία

Η Voltalia θα κατασκευάσει τέσσερις ηλιακούς σταθμούς 230 MW στην Ιρλανδία
Ο γαλλικός μητρικός όμιλος επιλέχθηκε για να αναλάβει την εκπόνηση του έργου στα νοτιοανατολικά της βρετανικής χώρας

Η Power Capital Renewable Energy (ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ενέργειας με έδρα την Ιρλανδία), επέλεξε την Voltalia η οποία δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και από το 2007 έχει θυγατρικές στην Ελλάδα (Voltalia Greece και η Voltalia Solar Hellas Α.Τ.Ε.) για την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση τεσσάρων ηλιακών έργων στην Ιρλανδία συνολικής ισχύος 230 MW, σύμφωνα με δημοσίευμα του renews.biz.

Το Lysaghtstown στην κομητεία Cork θα έχει ισχύ 131MW, το Tullabeg στην κομητεία Wexford θα έχει ισχύ 83,9MW, ενώ το Painestown στην κομητεία Meath και το Beaulieu στην κομητεία Louth θα έχουν ισχύ 9,3MW και 6,6MW αντίστοιχα.


Χρονοδιάγραμμα και στόχοι

Τα προαναφερόμενα έργα βρίσκονται υπό κατασκευή, με τα μικρότερα εργοτάξια να έχουν ολοκληρωθεί το 2023 και τα μεγαλύτερα το 2024.

Οι τέσσερις αυτοί ηλιακοί σταθμοί θα πωλούν την ηλεκτρική τους ενέργεια μέσω μακροπρόθεσμων συμβάσεων στον τομέα της τεχνολογίας.

Μετά την ολοκλήρωσή τους, η Voltalia θα πραγματοποιεί εργασίες και υπηρεσίες συντήρησης για λογαριασμό της Power Capital για περίοδο 15 ετών.

Η Power Capital Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η Voltalia και οι υπεργολάβοι τους θα απασχολήσουν έως και 400 άτομα επί τόπου.Αυτές οι τοπικές ομάδες υποστηρίζονται από τα γραφεία της Voltalia στην Πορτογαλία, η οποία έχει δημιουργήσει ένα Global Solar Hub, εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο τον κόσμο.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης