Επικαιρότητα

Η αποκωδικοποίηση της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη

Η αποκωδικοποίηση της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεγε να δώσει έναν τίτλο στο νέο υπουργικό συμβούλιο που επέλεξε, θα ήταν «κυβέρνηση μεταρρυθμίσεων».

Επιθυμία του είναι να «τρέξουν» άμεσα και με ταχύτητα οι αλλαγές που έχει προαναγγείλει σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς που εκτιμά ότι θα αλλάξουν τη χώρα και θέλει τα μέλη της κυβέρνησής του να συγκρουστούν με τις παθογένειες του ελληνικού κράτους προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τους τεθούν. Άλλωστε, σε όλους θα παραδοθεί την Τετάρτη, στην έναρξη του πρώτου υπουργικού συμβουλίου, ένας φάκελος με τις προτεραιότητες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο προεκλογικό πρόγραμμα και θα υλοποιηθούν στη διάρκεια της 4ετίας.

Στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων και μεγάλο προσωπικό στοίχημα του κ. Μητσοτάκη είναι η Υγεία, με επίκεντρο την αναμόρφωση του ΕΣΥ. Όπως έλεγαν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, η παρουσία στο συγκεκριμένο υπουργείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πέραν της ικανότητάς του να προωθήσει μεταρρυθμίσεις, σηματοδοτεί και τον χαρακτήρα της δωρεάν, δημόσιας υγείας που μπορεί να συμβολίσει ένα πρόσωπο προερχόμενο από την Κεντροαριστερά.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης