Ενέργεια

ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση για τη Σύμβαση Ανταλλαγής Δυναμικότητας στο FSRU της Αλεξανδρούπολης

ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση για τη Σύμβαση Ανταλλαγής Δυναμικότητας στο FSRU της Αλεξανδρούπολης
Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων θέτει σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση του Διαχειριστή του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΑΣΦΑ) Αλεξανδρούπολης, Gastrade A.E., σχετικά με τη «Σύμβαση Ανταλλαγής Δυναμικότητας (Πωλήσεις)» και τη «Σύμβαση Ανταλλαγής Δυναμικότητας (Συναλλαγές)» για τις υπηρεσίες μεταβίβασης δυναμικότητας στη δευτερογενή αγορά στον Τερματικό Σταθμό ΥΦΑ, όπως αυτή υποβλήθηκε στην Αρχή με το υπ’ αριθμ. 483/1/ΚΣ/09.06.2023 έγγραφο του Διαχειριστή του ΑΣΦΑ (ΡΑΕ Ι-351970/12.06.2023) κατά τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Διαχείρισης του Τερματικού Σταθμού (ΦΕΚ Β’ 893/2022).

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΑΕΥ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση gasconsultation@rae.gr ή εγγράφως.

Η ΡΑAEY θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση καθώς και το περιεχόμενο των σχετικών εγγράφων, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο συμμετέχων αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης