Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΕΙΑ: Σε επίπεδο ρεκόρ η παραγωγή πετρελαίου στις ΗΠΑ τον Ιούλιο - Υποχωρεί 4% το περέλαιο στα 67 δολ/βαρέλι

ΕΙΑ: Σε επίπεδο ρεκόρ η παραγωγή πετρελαίου στις ΗΠΑ τον Ιούλιο - Υποχωρεί 4% το περέλαιο στα 67 δολ/βαρέλι

 Αναμένεται να αυξηθεί στα 9,38 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (bpd)

 

Σχετικά Άρθρα
Η παραγωγή πετρελαίου των ΗΠΑ από τις κορυφαίες περιοχές παραγωγής σχιστόλιθου αναμένεται να αυξηθεί στο υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί τον Ιούλιο, αλλά το μέγεθος της αύξησης αναμένεται να είναι το μικρότερο από τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Ενεργειακών Πληροφοριών (EIA) των ΗΠΑ τη Δευτέρα.

Η παραγωγή πετρελαίου των ΗΠΑ αναμένεται να αυξηθεί στα 9,38 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (bpd) τον Ιούλιο, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΙΑ. Η παραγωγή αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 0,1% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, που ήταν η μικρότερη μηνιαία άνοδος από τότε που καταγράφηκε πτώση της παραγωγής τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Η παραγωγή αργού στη λεκάνη Permian στο Τέξας και στο Νέο Μεξικό, τη μεγαλύτερη λεκάνη σχιστολιθικού πετρελαίου των ΗΠΑ, αναμένεται να αυξηθεί κατά 1.000 bpd στο υψηλό ρεκόρ των 5,76 εκατομμυρίων bpd. Αυτή θα ήταν η μικρότερη μηνιαία αύξηση για την περιοχή από τον Φεβρουάριο.

Στην περιοχή Bakken της Βόρειας Ντακότα και της Μοντάνα, η παραγωγή αναμένεται να αυξηθεί κατά 7.000 bpd στα 1,21 εκατομμύρια bpd, που θα ήταν το υψηλότερο από τον Νοέμβριο του 2020.
Η παραγωγή αργού πετρελαίου στην περιοχή South Texas Eagle Ford αναμένεται να μειωθεί κατά 5.000 bpd στα 1,12 εκατομμύρια bpd, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο.

Φυσικό αέριο

Η συνολική παραγωγή φυσικού αερίου στις μεγάλες λεκάνες σχιστόλιθου θα αυξηθεί κατά περίπου 0,1 δισεκατομμύρια κυβικά πόδια την ημέρα (bcfd) σε 97,3 bcfd τον Ιούλιο, ξεπερνώντας το αναμενόμενο υψηλό ρεκόρ τον Ιούνιο, σύμφωνα με την EIA.

Στη μεγαλύτερη λεκάνη σχιστολιθικού φυσικού αερίου, την Appalachia στην Πενσυλβάνια, το Οχάιο και τη Δυτική Βιρτζίνια, η παραγωγή θα αυξηθεί στα 35,4 bcfd τον Ιούλιο, το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την EIA. Αυτό συγκρίνεται με ένα μηνιαίο ρεκόρ παραγωγής φυσικού αερίου στην Appalachia 36,0 bcfd τον Δεκέμβριο του 2021.
Η παραγωγή φυσικού αερίου στη Permian και το Haynesville στο Τέξας, τη Λουιζιάνα και το Αρκάνσας θα αυξηθεί σε υψηλά ρεκόρ των 22,9 bcfd και 16,6 bcfd τον Ιούλιο, αντίστοιχα.

Η παραγωγή φυσικού αερίου στην Appalachia αναμενόταν να αυξηθεί.

Η EIA αναμένει ότι η νέα παραγωγή φυσικού αερίου στην Appalachia ανά εξέδρα θα μειωθεί στα 23,7 εκατομμύρια κυβικά πόδια την ημέρα (mmcfd) τον Ιούλιο, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2020.
Η παραγωγή νέων γεωτρήσεων φυσικού αερίου ανά εξέδρα στην Appalachia έφτασε σε ρεκόρ 33,3 mmcfd τον Μάρτιο του 2021.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης