Politics & Business

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Σδούκου για το πρόγραμμα της ΝΔ

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Σδούκου για το πρόγραμμα της ΝΔ

Ανάρτηση για το κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε χθες (26/4) η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου.

«Σήμερα το απόγευμα σε μία εκδήλωση βγαλμένη από τη Silicon Valley, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα για τη νέα τετραετία, κάνοντας στάση και στα μεγάλα βήματα μπροστά που έγιναν τα πρώτα τέσσερα χρόνια.

Ήταν μία συγκινητική παρουσίαση για όσους -πολλούς- έχουμε πιστέψει στο όραμα για μία Ελλάδα που αξιοποιεί της ανεξάντλητες δυνάμεις της και προοδεύει. 

Ήταν όμως και ματιά στο μέλλον. Στους μεγάλους στόχους που έχουμε μπροστά μας, στα «άλματα που απαιτούνται» όπως είπε και ο πρωθυπουργός, για να είναι η Ελλάδα οριστικά μια χώρα για την οποία θα νιώθουμε περήφανοι και στην οποία θα χαιρόμαστε να ζούμε και να εργαζόμαστε. Μια Ελλάδα Παραγωγική. Κοινωνική. Δίκαιη. Σύγχρονη. Και, κυρίως, Ισχυρή.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές για την προετοιμασία και την παρουσίαση του προγράμματος και για όλη την δουλειά που έχουν κάνει».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης