Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Αύξηση μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κατά 25%

Μητσοτάκης: Αύξηση μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κατά 25%

 

Με τον ΣΥΡΙΖΑ του χθες, ή με τη ΝΔ του αύριο το δίλημμα των εκλογών

 

«Προτιμώ τη σύγκριση από τη σύγκρουση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα, θέτοντας εκ νέου το δίλημμα των εκλογών με τη φράση «βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Θέλουμε κυβερνήτη που οδηγεί στις φουρτούνες, ή μπουλούκια που ναυαγούν στις δυσκολίες; Θέλουμε στο τιμόνι τη ΝΔ με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα;».

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τη δική του 4ετία, με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προκειται για «μίζερα ψέματα, για μία δήθεν κατεστραμμένη χώρα».

Επανέλαβε το δίλημμα των εκλογών, λέγοντας πως προτιμά τη σύγκριση από τη σύγκρουση και κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν τη δική του 4ετία με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρθηκε επίσης, στην επενδυτική βαθμίδα, λέγοντας ότι «απέχουμε ένα βήμα. Οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά θα μπορούν να δανείζονται πιο φιηνά. Δεσμεύομαι, ότι εφόσον η χώρα αποκτήσει σταθερή κυβέρνηση, η χώρα θα αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα έως το τέλος του 2023».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησής του για την επόμενη 4ετία, που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση των μισθών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «είναι εφικτός στόχος για την επόμενη 4ετία, η αύξηση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε ποσοστό 25%».

Πηγή:www.skai.gr

www.worldenegrynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης