Διεθνή

Putin: Για την ενεργειακή κρίση ευθύνεται η Ευρώπη και οι ανανεώσιμες πηγές – Kissinger: Έλλειμμα ηγεσίας στην Δύση

Putin: Για την ενεργειακή κρίση ευθύνεται η Ευρώπη και οι ανανεώσιμες πηγές – Kissinger: Έλλειμμα ηγεσίας στην Δύση
Για την ενεργειακή κρίση ευθύνεται η Δύση και η στροφή στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Για την ενεργειακή κρίση ευθύνεται η Ευρώπη που αποφάσισε να εγκαταλείψει τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας και να πειραματιστεί με τις νέες πηγές ενέργειας όπως οι ανανεώσιμες πηγές ανέφερε ο ρώσος Πρόεδρος Putin.
Εν τω μεταξύ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και εξέχουσα προσωπικότητα της αμερικανικής διπλωματίας στο παρελθόν H. Kissinger προειδοποίησε ότι υπάρχει ξεκάθαρο έλλειμμα ηγεσίας στην Δύση.

Η Ουκρανία δεν τηρεί τις συμφωνίες

Η Ρωσία θεωρεί ότι η Ουκρανία δεν είναι έτοιμη να εκπληρώσει τις συμφωνίες, αν και τα μέρη κατέληξαν σε ένα πλαίσιο στις συνομιλίες στα τέλη Μαρτίου, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Putin.
Από την Τεχεράνη την πρωτεύουσα του Ιράν, επεσήμανε την ετοιμότητα της Ρωσίας να διευκολύνει την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών, με την επιφύλαξη της άρσης των περιορισμών στις εξαγωγές τροφίμων από τη Ρωσία, μίλησε για προβλήματα με την προμήθεια φυσικού αερίου μέσω του Nord Stream 2, και χαρακτήρισε ανυπόστατα σενάρια τον περιορισμό της τιμής του ρωσικού πετρελαίου.
Για την Συρία ανέφερε ότι χάρη στην Ρωσία, το Ιράν και την Τουρκία πάνω από το 90% του συριακού εδάφους ελέγχεται από τις νόμιμες αρχές και στη χώρα «η ραχοκοκαλιά της διεθνούς τρομοκρατίας έχει καταστραφεί».
Διαβάστε περισσότεραεδώ:

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης