Ενέργεια

Έναρξη γεωτρήσεων της Total στην Ανγκόλα

Έναρξη γεωτρήσεων της Total στην Ανγκόλα
Το συγκεκριμένο project περιλαμβάνει τη γεώτρηση εννέα πηγαδιών και αναμένεται να φτάσει την παραγωγή 40.000 βαρελιών πετρελαίου την ημέρα έως τα μέσα του 2022
Σχετικά Άρθρα

Την παραγωγή του στο έργο Zinia Phase 2 στην Αγκόλα ξεκίνησε ο γαλλικός ενεργειακός όμιλος Total, το οποίο έχει εκτιμήσει πόρους 65 εκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters.Από την πλευρά της, η εταιρεία πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη του έργου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και για κεφαλαιουχικές δαπάνες άνω του 10% κάτω από τον προϋπολογισμό, αντιπροσωπεύοντας εξοικονόμηση 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο project περιλαμβάνει τη γεώτρηση εννέα πηγαδιών και αναμένεται να φτάσει την παραγωγή 40.000 βαρελιών πετρελαίου την ημέρα έως τα μέσα του 2022, σύμφωνα με τον Όμιλο.


Πιθανή επίσκεψη της Total στην Ελλάδα

Σημειώνεται ότι έχει δρομολογηθεί επίσκεψη της Total στην Ελλάδα, που προσδιορίζεται στο πρώτο δίμηνο του καλοκαιριού. Πρόκειται για μια κίνηση υψηλού συμβολισμού που θα αναδεικνύει την επενδυτική εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης