Αναλύσεις

Στ.Πιτσιόρλας: "Ως χώρα έχουμε σοβαρό θέμα με τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα"

Στ.Πιτσιόρλας:
Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης αναφέρθηκε σε συνέντευξη του και στο Ελληνικό, τονίζοντας ότι η επένδυση προχωράει
"Ως χώρα έχουμε σοβαρό θέμα με τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα εν γένει" τονίζει σε συνέντευξη του ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, στο "Βήμα της Κυριακής".
Ο κ.Πιτσιόρλας επισημαίνει πως το φιλικό προς τις επενδύσεις περιβάλλον δεν υπάρχει στην Ελλάδα και πρέπει να διαμορφωθεί-και δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που το χάλασε.
"Θέλουμε μια οικονομία ανταγωνιστική και εξωστρεφή, που να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της χώρας και το ανθρώπινο δυναμικό της, να ενσωματώνει στην παραγωγική διαδικασία τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία" τονίζει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επένδυση στο Ελληνικό, απαντώντας σε ερώτηση για τα προσκόμματα που εγείρονται και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Οπως τόνισε "η επένδυση στο Ελληνικό προχωράει, όμως σε καμιά επένδυση δεν πρέπει να θεωρούμε εμπόδιο την άσκηση δικαιωμάτων τόσο των πολιτών όσο και των βουλευτών. Καθήκον της Πολιτείας και των επενδυτών είναι από κοινού να πείσουν ότι όλα γίνονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και δεν υπάρχει τίποτα που να γίνεται χαριστικά. Στην περίπτωση του Ελληνικού υπάρχουν κάποια μικρά ακόμα θέματα προς επίλυση, που είμαι βέβαιος ότι μπορεί να επιλυθούν χωρίς να διογκώνονται και το μεγάλο αυτό έργο να σφραγίσει τη νέα περίοδο στην οποία μπαίνει η ελληνική οικονομία".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης