Πετρέλαιο

Στάση αναμονής για τις τιμές του πετρελαίου ενόψει της αυριανής τηλεδιάσκεψης - Στα 32 δολ/βαρέλι το brent (+0,78%)

Στάση αναμονής για τις τιμές του πετρελαίου ενόψει της αυριανής τηλεδιάσκεψης - Στα 32 δολ/βαρέλι το brent (+0,78%)
Η τηλεδιάσκεψη αναμένεται περισσότερο επιτυχημένη από τη συνάντηση του Μαρτίου, η οποία οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, λόγω των διαφωνιών Σαουδικής Αραβίας και Ρωσίας

Ανοδικά κινούνται σήμερα οι τιμές πετρελαίου  με ώθηση από την αισιοδοξία και συγκεκριμένα την προοπτική για συμφωνία των παραγωγών πετρελαίου για περικοπές στην παραγωγή.
Τα βλέμματα στρέφονται στη συνάντηση των μελών του ΟΠΕΚ και των μελών του την Πέμπτη (9/4), καθώς υπάρχουν ελπίδες για μείωση της παραγωγής, που θα αντισταθμίσει την κατάρρευση των τιμών, λόγω του κορωνοϊού.
Η τηλεδιάσκεψη αναμένεται περισσότερο επιτυχημένη από τη συνάντηση του Μαρτίου, η οποία οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, λόγω των διαφωνιών Σαουδικής Αραβίας και Ρωσίας.
Σε αυτό το πλαίσιο, το αμερικανικό αργό ενισχύεται κατά 3,89% στα 24,55 δολάρια το βαρέλι και το brent κινείται ανοδικά κατά 0,78% στα 32,12 δολάρια το βαρέλι.
Οι ειδικοί προειδοποιούν πάντως ότι θα πρέπει όλοι να κρατούν μικρό καλάθι, αφού η μάχη για το μερίδιο αγοράς σε μία περίοδο κατά την οποία η ζήτηση κάνει βουτιά δεν έχει τελειώσει. 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης