Ενέργεια

Κατά 24% στα 3,02 δισ. δολάρια υποχώρησαν τα κέρδη της Total το γ΄τρίμηνο

tags :
Κατά 24% στα 3,02 δισ. δολάρια υποχώρησαν τα κέρδη της Total το γ΄τρίμηνο
Η γαλλική εταιρεία αναφέρει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο να φτάσει το 9% στην αύξηση της παραγωγής φέτος λόγω νέων έργων στη Ρωσία, την Αγκόλα, τη Νιγηρία, τη Νορβηγία και τη Βρετανία
Κατά 24% στα 3,02 δισ. δολάρια σε σχέση με το προηγούμενο έτος διαμορφώθηκαν τα συνολικά κέρδη της Total το γ΄ τρίμηνο του 2019, λόγω των χαμηλότερων τιμών πετρελαίου και φυσικού αερίου.
«Ο Όμιλος συνεχίζει να επιτυγχάνει σταθερά αποτελέσματα παρά το τρίτο τρίμηνο, σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν, ο οποίος σημείωσε μείωση κατά 18% στην τιμή του Brent στα 62 δολάρια ανά βαρέλι και οι τιμές του φυσικού αερίου που μειώθηκαν κατά περίπου 55% στην Ευρώπη και την Ασία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Patrick Pouyanne.
Παράλληλα, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 8,4% το τρίτο τρίμηνο κατά περισσότερο από 3 εκατομμύρια βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου ημερησίως σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2018.
Η γαλλική εταιρεία αναφέρει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο να φτάσει το 9% στην αύξηση της παραγωγής φέτος λόγω νέων έργων στη Ρωσία, την Αγκόλα, τη Νιγηρία, τη Νορβηγία και τη Βρετανία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης