Τελευταία Νέα

Ανεμογεννήτριες από τη Siemens Gamesa για αιολικό πάρκο στο Βιετνάμ

Ανεμογεννήτριες από τη Siemens Gamesa για αιολικό πάρκο στο Βιετνάμ
Η κυβέρνηση του Βιετνάμ έχει θέσει ως στόχο τα 800 ΜW εγκαταστάσεων αιολικής ενέργειας έως το 2020
Εντολή για την προμήθεια επτά ανεμογεννητριών τύπου SG 4.5-145 για το αιολικό πάρκο Thanh Hai 1, το πρώτο της έργο κοντά στο Βιετνάμ, ανακοίνωσε η Siemens Gamesa.
Παράλληλα, θα παρέχει επίσης μια 10ετή υπηρεσία λειτουργίας και συντήρησης για το έργο που βρίσκεται μεταξύ 2-5 χιλιομέτρων από την ακτή.
«Τα αιολικά πάρκα των 60 MW Νο. 5 Thanh Hai 1 & 2 θα βρίσκονται στην κοινότητα Thanh Hai της επαρχίας Ben Tre» ανέφερε μεταξύ άλλων η εταιρεία.
Η λειτουργία του αιολικού πάρκου No. 5 Thanh Hai 1, με εγκατεστημένη ισχύ 32 MW, αναμένεται στα μέσα του 2020 να συμβάλει στην κάλυψη της ταχύτατα αναπτυσσόμενης ζήτησης ενέργειας της χώρας.
Η κυβέρνηση του Βιετνάμ έχει θέσει ως στόχο τα 800 ΜW εγκαταστάσεων αιολικής ενέργειας έως το 2020, μεγάλο μέρος των οποίων θα βρίσκεται σε έργα κοντά στην ξηρά.
Εκτός από το Βιετνάμ, οι δραστηριότητες της SGRE στην Ασία-Ειρηνικό επεκτείνονται στην Κίνα, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, όπου έχουν ήδη εγκαταστήσει πάνω από 7,6 GW.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης