Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Οι εξαγωγές πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας θα παραμείνουν κάτω από 7 εκατ. Bpd τον Ιούνιο

Οι εξαγωγές πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας θα παραμείνουν κάτω από 7 εκατ. Bpd τον Ιούνιο
H παραγωγή θα παραμείνει κάτω από την πσοσόστωση της συμφωνίας του ΟΠΕΚ
Η Σαουδική Αραβία αναμένεται να διατηρήσει τις εξαγωγές αργού πετρελαίου κάτω από 7 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα τον Ιούνιο, ενώ η παραγωγή θα παραμείνει κάτω από την ποσόστωση στο πλαίσιο της συμφωνίας του ΟΠΕΚ ια τον περιορισμό της προσφοράς πετρελαίου σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.
"Έχουν ληφθεί μετριοπαθείς αιτήσεις από τους πελάτες για τον Ιούνιο, οι οποίες θα ικανοποιηθούν όλες, κυρίως από χώρες που είχαν προηγουμένως απαλλαγεί από τις κυρώσεις κατά των αγορών ιρανικών ακατέργαστων προϊόντων που πρόσφατα διέκοψαν οι ΗΠΑ", ανέφερε πηγή.
"Με βάση αυτά τα αιτήματα, η παραγωγή πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας για το μήνα Ιούνιο αναμένεται να παραμείνει κάτω από τη δέσμευση του OPEC +, ενώ οι εξαγωγές θα παραμείνουν επίσης κάτω από 7 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως".
Η πηγή είπε επίσης ότι με βάση τις συνθήκες της αγοράς μέχρι στιγμής, το σημερινό επίπεδο παραγωγής πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ και τους συμμάχους του θα πρέπει να επαρκεί για να επαναφέρει τα παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου σε ισορροπία μέχρι το τέλος του έτους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης