Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Προσφορά νέων προιόντων πετρελαίου από την Petronas τον Απρίλιο - Στο επίκεντρο οι νέοι κανόνες για τη ναυτιλία

tags :
Προσφορά νέων προιόντων πετρελαίου από την Petronas τον Απρίλιο - Στο επίκεντρο οι νέοι κανόνες για τη ναυτιλία
Η Petronas θα συνεχίσει να παράγει καύσιμο υψηλής περιεκτικότητας σε θείο στο διυλιστήριο Engen της στη Νότια Αφρική
Την προσφορά πετρελαιοειδών από το νέο συγκρότημα διύλισης-πετροχημικών της αναμένεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο η κρατική εταιρεία ενέργειας της Μαλαισίας, Petronas.
Τα αρχικά προϊόντα δεν θα πληρούν τις εμπορικές προδιαγραφές, καθώς διεξάγονται δοκιμές, δήλωσε ο Arif Mahmood, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Petronas, στο περιθώριο της διάσκεψης για την ενέργεια CERAWeek στο Χιούστον.
«Βλέπουμε το έργο ως κάτι που θα χρειαστεί για να συμπληρώσει την ανάπτυξη στην περιοχή», δήλωσε προηγουμένως στη διάσκεψη.
Το ολοκληρωμένο σύμπλεγμα Pengerang αξίας 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων ολοκληρώθηκε σε πέντε χρόνια, δήλωσε ο Arif. Η Petronas και η Saudi Aramco κατέχουν από κοινού το συγκρότημα διύλισης που έχει χωρητικότητα 300.000 βαρελιών την ημέρα (bpd).
Παράλληλα, η εταιρεία είναι επίσης έτοιμη να κάνει "πολύ περισσότερη ανάμειξη" πετρελαίου για να καλύψει τη ζήτηση για πετρέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο από τους φορτωτές, όταν οι νέοι κανονισμοί για τα καύσιμα από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO) ξεκινήσουν το 2020.
Η Petronas θα συνεχίσει να παράγει καύσιμο υψηλής περιεκτικότητας σε θείο στο διυλιστήριο Engen της στη Νότια Αφρική.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης