Συμφωνία μεταξύ Siemens Gamesa - Enel Russia για την παροχή ανεμογεννητριών χωρητικότητας 201 MW

Συμφωνία μεταξύ Siemens Gamesa - Enel Russia για την παροχή ανεμογεννητριών χωρητικότητας 201 MW
Η εντολή αυτή αποτελεί μέρος της προκαταρκτικής συμφωνίας που υπεγράφη με τη Enel το 2017 για την προμήθεια 291 MW σε δύο αιολικά πάρκα στη Ρωσία
Δεύτερη παραγγελία εξασφάλισε η Siemens Gamesa από την Enel Russia (πρόκειται για έναν από τους ανεξάρτητους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας) για την παροχή ανεμογεννητριών χωρητικότητας 201 MW.
Σύμφωνα με τη δήλωση, στο πεδίο της συμφωνίας συμπεριλαμβάνονται η προμήθεια, η εγκατάσταση και η λειτουργία ανεμογεννητριών τύπου 57 Siemens Gamesa 3.X στο αιολικό πάρκο Kola, που βρίσκεται στην περιοχή Murmansk της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τη Siemens Gamesa, το «αιολικό πάρκο Kola πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία το 2021, με τη σύμβαση να περιλαμβάνει πλήρεις υπηρεσίες O & M (λειτουργία και συντήρηση) κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών με δυνατότητα επέκτασης».
Η εντολή αυτή αποτελεί μέρος της προκαταρκτικής συμφωνίας που υπεγράφη με τη Enel το 2017 για την προμήθεια 291 MW σε δύο αιολικά πάρκα στη Ρωσία.
Η Siemens Gamesa ανακοίνωσε την πρώτη τάξη στις αρχές Οκτωβρίου για την παροχή δυναμικότητας 90 MW για το έργο Azovskaya.
Με την παράδοση των ανεμογεννητριών της, η Siemens Gamesa θα συμβάλει στους στόχους της Ρωσίας για την ανάπτυξη τοπικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, φθάνοντας τα 3,3 GW εγκατεστημένης ισχύος από το αιολικό πάρκο έως το 2024 και την ανοικοδόμηση μιας τοπικής βιομηχανίας αιολικής ενέργειας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης