Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Η Exxon αναμένει 25% περισσότερο πετρέλαιο από πεδίο της Γουιάνας

tags :
Η Exxon αναμένει 25% περισσότερο πετρέλαιο από πεδίο της Γουιάνας
Οι Exxon και Hess Corp ανακοίνωσαν ότι περισσότερα από 5 δισ. βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου θα μπορούσαν να ανακτηθούν από το Stabroek, έναντι εκτιμήσεων για 4 δισεκατομμύρια βαρέλια
Η Exxon Mobil Corp και οι συνεργάτες της αναμένουν ότι το μεγάλο πετρελαϊκό πεδίο Stabroek στη Γουιάνα θα περιέχει 25% περισσότερο ανακτήσιμο πετρέλαιο από ό, τι είχε εκτιμηθεί προηγουμένως, ανακοίνωσαν οι εταιρείες τη Δευτέρα 3/12/2018.
Οι Exxon και Hess Corp επεσήμαναν ότι περισσότερα από 5 δισ. βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου θα μπορούσαν να ανακτηθούν από το Stabroek, το οποίο αποτελεί μέρος μιας από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις πετρελαίου στον κόσμο την τελευταία δεκαετία.
Οι εταιρείες είχαν εκτιμήσει στο παρελθόν ότι 4 δισεκατομμύρια βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου θα μπορούσαν να ανακτηθούν από το πεδίο.
Το μπλοκ έχει τη δυνατότητα για τουλάχιστον πέντε FPSOs (πλοία με πλωτή αποθήκευση, παραγωγή και εκφόρτωση) που παράγουν περισσότερα από 750.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως έως το 2025 ", δήλωσε ο Chief Executive Officer της Hess John Hess.
Η κινεζική CNOOC είναι επίσης μέρος της κοινοπραξίας.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης