Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

ΕΙΑ: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ – Μειώθηκαν της βενζίνης

ΕΙΑ: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ – Μειώθηκαν της βενζίνης

Τα αποθέματα  αργού αυξήθηκαν κατά 4,9 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για αύξηση 2,9 εκατομμυρίων βαρελιών

Τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ αυξήθηκαν περισσότερο από ό, τι αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων υποχώρησαν, σύμφωνα με την Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών (ΕΙΑ) την Τετάρτη 21/11/2018.
Τα αποθέματα αυξήθηκαν κατά 4,9 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για αύξηση 2,9 εκατομμυρίων βαρελιών. Η τελευταία φορά που τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν για εννέα συνεχόμενες εβδομάδες ήταν μεταξύ 6 Ιανουαρίου 2017 και 3 Μαρτίου 2017.
Στο κέντρο διανομής Cushing,της Oklahoma, μειώθηκαν κατά 116.000 βαρέλια, σύμφωνα με την EIA.
Οι ροές διυλιστηρίων αυξήθηκαν κατά 423.000 βαρέλια την ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία. Τα ποσοστά χρήσης διυλιστηρίου αυξήθηκαν κατά 2,6 ποσοστιαίες μονάδες.
Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 1,3 εκατ. βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters για πτώση 198.000 βαρελιών.
Τα αποθέματα αποσταγμάτων τα οποία περιλαμβάνουν ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 77.000 βαρέλια, έναντι προσδοκιών για πτώση 2,8 εκατομμυρίων βαρελιών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΙΑ.
Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά 183.000 βαρέλια ημερησίως.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης