Βραζιλία: 5η δημοπρασία υπεράκτιων πεδίων στις 28 Σεπτεμβρίου 2018

Βραζιλία: 5η δημοπρασία υπεράκτιων πεδίων στις 28 Σεπτεμβρίου 2018
Ο τέταρτος γύρος δημοπρασίας είναι προγραμματισμένος  για τις 7 Ιουνίου.Ο πρόεδρος  της CNPE της επιτροπής για την ενεργειακή πολιτική της Βραζιλίας, ανακοίνωσε ότι  στις 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί μια  πέμπτη δημοπρασία για υπεράκτια πετρελαϊκά πεδία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μεταλλείων και Ενέργειας την Παρασκευή ν5/4/2018.
Ο προτεινόμενος πλειστηριασμός, ο οποίος απαιτεί προεδρική έγκριση, θα περιλαμβάνει τα πεδία Saturno, Tita, Pau-Brasil και Southeast of Tartaruga Verde στις λεκάνες Campos και Santos.
Το υπουργείο επιβεβαίωσε ότι ο τέταρτος γύρος δημοπρασίας ο οποίος θα προσφέρει τις περιοχές Itaimbezinho, Tres Marias, Dois Irmaos και Uiapuru στις λεκάνες Campos και Santos, είναι προγραμματισμένος  για τις 7 Ιουνίου.
Τον περασμένο μήνα, η ρυθμιστική αρχή πετρελαίου της Βραζιλίας ANP ενέκρινε επίσης μια μόνιμη προσφορά πετρελαϊκών όγκων που έχουν επιστραφεί στο κράτος ή δεν έχουν πωληθεί σε πλειστηριασμό, επιλέγοντας αρχικά 1.054 μπλοκ σε 20 χερσαίες και υπεράκτιες λεκάνες.

www.worldenergynews.gr

Eleni Α